Huidverzorginsproducten van The Ordinary heeft voor elk probleem en wens een aanpak met diverse producten, die binnen korte tijd een verschil kunnen maken. Denk hierbij aan retinoïden, vitamine C oplossingen, antioxidanten, diverse AHA’s en 100% natuurlijk oliën. Deze bevatten slechts enkele actieve ingrediënten, waardoor het mogelijk is om de verschillende recepten met elkaar te combineren. Ik voorzie u graag van een aantal voorbeeldroutines die u zelf thuis kunt toepassen.

 

Bij de producten van The Ordinary kan het even duren voordat u de productnamen hebt ontcijferd om erachter te komen welk product voor welke huidbehoefte en welk huidtype geschikt is. De vraag is dan hoe een eigen routine kan worden samengesteld.

 

Ik heb The Ordinary voor u begrijpelijk gemaakt en leg u graag uit welke producten u kunt combineren en in welke volgorde u ze thuis dient aan te brengen. 

Het gebruikt van de producten van The Ordinary, in combinatie met een bezoek aan mijn salon, zorgen voor een stralende verzorgende huid en laten u er jonger uit zien.

 

Tot ziens bij Mooi By Femia